کشاورزی روز

( مقالات و تازه های دنیای کشاورزی و محیط زیست )
امروز چهارشنبه 08 آذر 1402
کشاورزی روز

ساخت پلاستیک از نیشکر و کربن دی اکسید

محققان دانشگاه دورهام(Durham) موفق به ابداع یک روش فرآوری قابل توجه و اقتصادی شده‌اند که از ته مانده و ضایعات نیشکر و گاز کربن دی اکسید برای ساخت پلاستیک استفاده می‌کند.

 

 (( مشاهده متن کامل در قسمت ادامه مطلب ))

دسته بندی: تازه ها,صنایع تبدیلی,
برچسب ها : ساخت پلاستیک , نیشکر و کربن دی اکسید , کربن دی اکسید , ساخت پلاستیک از نیشکر , نیشکر , پلاستیک ,

تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات هسته پرتقال

نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که پروتئین هیدرولیز شده حاصل از هسته پرتقال می‌تواند در فرمولاسیون مواد غذایی به عنوان افزودنی طبیعی با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و نیز استفاده به عنوان دارو قابلیت کاربرد داشته باشد.

 (( مشاهده متن کامل در قسمت ادامه مطلب ))

دسته بندی: تازه ها,کشاورزی,مقالات,کشاورزی,خواص گیاهان دارویی,میوه ها,
برچسب ها : هسته پرتقال , تولید پروتئین از هسته پرتغال , آنتی اکسیدان , پرتقال , ضایعات هسته پرتقال ,

تحول در صنعت کشاورزی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی ، تغییرات آب و هوا دیگر انسان‌ را غافلگیر نمی‌کند

محققان فناوری هوش مصنوعی را به گونه‌ای توسعه دادند که قادر است وضعیت‌های متفاوت آب و هوا را پیش بینی کرده و از خطرهای احتمالی جلوگیری کند.

 (( مشاهده متن کامل در قسمت ادامه مطلب ))

دسته بندی: تازه ها,کشاورزی,
برچسب ها : هوش مصنوعی , هوش مصنوعی در کشاورزی , تحول در صنعت کشاورزی , تغییرات آب و هوا ,

رنگ قرمز، توجه مصرف کنندگان را به برچسب های مواد غذایی بیشتر می کند

بر اساس مطالعه جدید که توسط دانشگاه فلوریدا انجام شده، برای بسیاری از مردم، رنگ قرمز به معنای «توقف» است و مصرف کنندگان با دیدن این رنگ بر روی برچسب های مواد غذایی ، بیشتر درباره آن فکر می کنند.

به گزارش کشاورزی روز به نقل از ایانا ، سایت "فرش پلازا" اعلام کرد ، ژی فنگ گائو، دانشیار علوم غذایی و اقتصاد انستیتو علوم غذایی و کشاورزی دانشگاه فلوریدا (UF/IFAS ) (۱)، به عنوان سرپرست مطالعه به همراه دانشجویان سابق دکتری منگ شن و لیجیا شی در این مطالعه شرکت کردند ، به طوری که محققان در نظر داشتند تا دریابند که رنگ به جلب توجه بیشتر مشتریان درباره اطلاعات برچسب های مواد غذایی کمک می کند یا خیر؟ در این مطالعه محققان برچسب های قرمز را با آبی مقایسه کردند.

 (( مشاهده متن کامل در قسمت ادامه مطلب ))

 

دسته بندی: مقالات,

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد